Agenda

Lezingen, workshops en events

We geven graag een interactieve lezing of workshop over steward-ownership.
FBNed

FBNed Connects: Steward-ownership

Donderdag 30 maart (12:00 - 13:00) online: Online sessie over steward-ownership voor de leden van FamilieBedrijven Nederland
GI_10__1-1648473046

Ruimte en vastgoed voor impact ondernemen

Vrijdag 31 maart (10:00 - 14:30) online: Driedaagse voor beleidsmakers, georganiseerd door City Deal Impact Ondernemen. Dag 3 gaat onder andere over steward-ownership.

Stewards NL

Donderdag 20 april in Amsterdam, voor leden: Bijeenkomst van Stewards NL: een netwerk van en voor steward ondernemers, investeerders en juridisch adviseurs die ervaring hebben met steward-ownership.
workshop

Steward-ownership workshop

Vrijdag 21 april (13:00 - 16:00) door Jorick en Gijsbert, in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
Schermafbeelding 2023-03-23 om 22.59.50

PYM Impact Days 2023

Maandag 24 april op Landgoed de Horst in Driebergen: We gaan in gesprek over de vraag hoe bedrijven zullen werken in de nieuwe economie. Wie is hun eigenaar en wie deelt in het succes?
Eigendom Anders

Eigendom Anders

Maandag 22 mei in Vinkeveen: Eigendom Anders is een experimenteel festival over andere vormen van ondernemen en eigendom. Gijsbert geeft een workshop over steward-ownership en hoe je een bedrijf van zichzelf maakt.
Blop-e1650614643971

Upstream Festival 2023

Eind mei in Rotterdam: Samen met CrowdAboutNow geven we een workshop over onafhankelijk ondernemen met crowdfunding en steward-ownership.
SDU

Online cursus Steward-ownership voor Sdu

Maandag 26 juni (15:00 - 17:00) online: Een introductiecursus voor accountants, belastingadviseurs, notarissen en juristen.

Afgelopen

Een selectie van afgelopen lezingen, workshops en events:
workshop

Steward-ownership workshop

Vrijdag 24 maart (13:00 - 16:00) door Jorick en Gijsbert, in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
Steward-Ownership_2

Steward-ownership & de Stem van de Aarde

Woensdag 15 maart (14:00 - 17:00) door Gijsbert en Henry Mentink, in het Veerhuis in Varik: Heeft de Aarde stemrecht in jouw onderneming? Wil je graag leren over steward-ownership en hoe je de Aarde een stem kunt geven in jouw onderneming?
workshop

Steward-ownership workshop

Woensdag 15 februari (14:00 - 17:00) door Gijsbert, in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
BIOKENNISWEEK

Over Patagonia en steward ownership bij Biokennisweek

Dinsdag 17 januari (12:30 - 13:00) online: Een korte online workshop samen met Merle Koomans van den Dries van Odin over waarom steward-ownership past bij impact organisaties.
workshop

Steward-ownership workshop

Donderdag 12 januari (14:00 - 17:00) door Gijsbert, in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
Wij-land-website-logo

Steward-ownership @ ondernemersnetwerkdag Wij.land

Vrijdag 9 december (14:00 - 17:00) door Nina, in Rotterdam: De eindejaarsdag voor het netwerk van Wij.land bij Hollands Wol Collectief, waar Nina een presentatie zal geven over steward-ownership. Op uitnodiging.

Stewards NL

Donderdag 8 december in Amsterdam, voor leden: De kick-off van Stewards NL: een netwerk van en voor steward ondernemers, investeerders en juridisch adviseurs die ervaring hebben met steward-ownership.
workshop

Steward-ownership workshop

Woensdag 7 december (14:00 - 17:00) door Gijsbert en Jorick, in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
evpa-impact-week

EVPA - investing for impact - IMPACTWEEK

December 2nd (11:30 - 13:00) in Brussels: At this annual conference, EVPA brings changemakers together to mobilise capital for true social transformation. Together with DOEN Participaties and New Optimist we are hosting a session on steward-ownership within the theme 'Net Zero Prosperity'.
impactfest stewards

ImpactFest 2022

November 15th in The Hague: We Are Stewards, DOEN Participaties, EY and New Optimist are hosting a session on steward-ownership. ImpactFest is where entrepreneurs, investors and changemakers meet. The event evolves around showcasing solutions that the world needs now. The focus is on food transition, energy transition, circular economy and climate adaptation.
workshop

Steward-ownership workshop

Donderdag 3 november (14:00 - 17:00) door Gijsbert, in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
snpi logo small

Steward-ownership meets medewerkersparticipatie

Donderdag 3 november in Utrecht: Samen met het SNPI, het expertisecentrum voor werknemersparticipatie in Nederland, organiseren we een event over vormen van gedeeld eigenaarschap. We behandelen medewerkersparticipatie en steward-ownership.
download (7)

We Are Stewards op Border Sessions Festival

Woensdag 2 november in Den Haag: Nina spreekt op Border Sessions - Out of Chaos. "Border Sessions is a progressive platform at the intersection of technology, society, art, and science. We unite people and organizations to address urgent social, societal, and environmental issues."
Eigendom Anders

Steward-ownership festival Eigendom Anders

Donderdag 6 oktober in Amersfoort: Een festival voor iedereen die met steward-ownership bezig is, of er interesse in heeft. We Are Stewards is een van de partners van Eigendom Anders.
pitchforpurpose

Pitch for Purpose ⚡️ Founders Networking Event

Donderdag 15 september (18:00 - 21:30) in Amsterdam: Een event voor start-up founders, ondernemers en changemakers met een kort programma over steward-ownership en veel ruimte om te netwerken.
SDU

Online cursus Steward-ownership voor Sdu

Donderdag 15 september 2022 (15:00 - 17:00) online: Een introductiecursus voor accountants, belastingadviseurs, notarissen en juristen.
FS4oEhDWIAEZnwB

Steward-Ownership Conferentie SO22

5 en 6 september in Berlijn: Ga je mee naar de Steward-Ownership Conferentie op 5 en 6 september in Berlijn? Voorafgaand organiseren we op 4 september een borrel voor de Nederlandse delegatie.
Triskal Festival

Steward-ownership workshop

Donderdag 15 juli (11:00 - 12:30) door Gijsbert, tijdens het Triskal Festival op de Hof van Moeder Aarde in Neede: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming of initiatief inzetten? Samen met andere deelnemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming of initiatief is.
workshop

Steward-ownership workshop

Donderdag 16 juni (15:30 - 18:30) door Marcel en Nina, in De Pionier in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
workshop

Steward-ownership workshop Utrecht

Donderdag 12 mei (14:00 - 17:00) in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
arte

Thema-avond in Pakhuis de Zwijger

Dinsdag 12 april (19:00 - 20:00) in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam: Op deze avond over De Nieuwe Economie wordt de Nederlandse première van de ARTE docu over steward-ownership getoond, en gaan we in gesprek met steward ondernemers Charlotte van Leeuwen en Leonie van der Steen. Gratis toegang.
workshop

Steward-ownership workshop Utrecht

Donderdag 7 april (14:00 - 17:00) in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
workshop

Steward-ownership workshop Utrecht

Donderdag 24 februari (14:00 - 17:00) in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
SDU

Online cursus Steward-ownership voor Sdu

Maandag 17 januari 2022 (15:00 - 17:00) online: Een introductiecursus voor accountants, belastingadviseurs, notarissen en juristen.
klein2 kopiëren

Steward-ownership on stage

Donderdag 9 december (14:30 - 17:00) online: Live vanuit LaatBloeien in Rotterdam delen vier ondernemers hun ervaringen met steward-ownership.
socialenterprisenl

Webinar Steward-ownership voor Social Enterprise NL leden

Donderdag 11 november (16:00 - 18:00) online: Samen met De Clique geven we een webinar voor sociaal ondernemers die geïnteresseerd zijn in steward-ownership.
bluecity

Steward-ownership workshop Rotterdam

Donderdag 26 augustus (14:00 - 17:00) in BlueCity in Rotterdam: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
Pioneer Session

Steward-ownership sessie met Pioneers for Change

Donderdag 15 april (16:00 - 17:30): Benieuwd waarom steward-ownership het fundament kan zijn voor ondernemingen in de nieuwe economie en hoe het werkt? Doe dan mee met de online sessie.
Niels van Beterboeken

Online steward-ownership meetup

Woensdag 17 maart (14:00 - 15:00): Wat is steward-ownership, hoe werkt het en waarom zou je er voor kiezen? Daarover gaan we het hebben tijdens de online steward-ownership meetup met gastspreker Niels Meijssen van Beterboeken.
Hanssquare

Online steward-ownership workshop

Woensdag 23 december (15:00 - 17:00) via MS Teams: Tijdens de online workshop met Hans van den Broek verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
bluecity

Steward-ownership workshop Rotterdam

Donderdag 19 november (14:00 - 17:00) in BlueCity in Rotterdam: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
middenhuis

Steward-ownership workshop Zutphen

Woensdag 4 november (14:00 - 17:00) in het Middenhuis in Zutphen: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
bluecity

Steward-ownership workshop Rotterdam

Donderdag 29 oktober (14:00 - 17:00) in BlueCity in Rotterdam: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
ceuvel

Steward-ownership workshop Amsterdam

Woensdag 21 oktober (14:00 - 17:00) op De Ceuvel in Amsterdam: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
workshop

Steward-ownership workshop Utrecht

Vrijdag 2 oktober (14:00 - 17:00) in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
Hans van den Broek

Online steward-ownership meetup

Vrijdag 22 mei (10:00 - 11:00): Wat is steward-ownership, hoe werkt het en wat is de impact op een onderneming? Daarover gaan we het hebben tijdens de online steward-ownership meetup met gastspreker Hans van den Broek van surfschool The Shore uit Scheveningen.
Dus Wat Gaan Wij Doen

Dus Wat Gaan Wij Doen met: Bezit

Woensdag 8 april (15.00 - 17.00): Hoe brengen we de balans tussen mens en natuur terug? En wat betekent dat voor ons idee van bezit? Ga in gesprek met vooruitstrevenden die bezig zijn met eigendom-flippende alternatieven.
Eigendomsconferentie

Eigendomsconferentie

Maandag 9 maart: Benieuwd hoe steward-ownership in de praktijk werkt en of het iets voor jouw onderneming is? Kom dan naar de Eigendomsconferentie en ontmoet iedereen die in Nederland met steward-ownership bezig is!
Purpose Entrepreneurs Evening Amsterdam

Purpose Entrepreneur's Evening Amsterdam

Dinsdagavond 3 december: Ben je benieuwd of steward-ownership iets voor jouw onderneming is? Kom dan naar de eerste "Purpose Entrepreneurs Evening" over steward-ownership in Amsterdam! We gaan met pioniers en max 50 ondernemers in gesprek over nieuwe vormen van eigendom.
Samen aan de slag met steward-ownership
Wij helpen vooruitstrevende ondernemers en investeerders om succesvol gebruik te maken van steward-ownership